logo

Ukoliko tragate za pravim odmorom, dobrim smeštajem i želite da se lepo provedete, na pravom ste mestu.

 

Smeštaj

PRIVATNI SMEŠTAJ - SOBE - VILA MICA

Smeštaj po Vašem ukusu

IMG_2650
01

Dvokrevetne sobe

_MG_6041
02

Trokrevetne sobe

IMG_2702
03

Prijatan ambijent

Vila Mica se nalazi u delu Banje Vrujci poznatom po imenu Gerić, ovaj kraj karakterišu potok Gerić, obilje prirode kao i razbacane vikend kuće. Udaljeni smo od bazena i samog centra Banje svega 350 metara.

Raspolažemo apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kategirije sa četiri zvezdice. Veći broj soba i apartmana je klimatizovan, sve sobe i apartmani imaju televizor, frižider, zasebno kupatilo kao i bežični internet koji je besplatan za naše goste. Nudimo usluge prenoćišta, dnevnog odmora, noćenja sa doručkom i polupansiona. Gosti koji koriste usluge polupansiona, imaju mogućnost izbora obroka.

Ukoliko tragate za pravim odmorom, dobrim smeštajem i želite da se lepo provedete, na pravom ste mestu, Banja Vrujci smeštaj Vila Mica će se potruditi da Vaš odmor i raspoloženje budu na nivou.

Kod nas ne postoji mogućnost nestanka vode jer imamo sopstveno snadbevanje. Vila Mica ima sopstveni parking prostor koji je pod stalnim video nadzorom. Našim gostima je na raspolaganju mala kućna biblioteka, mogućnost iznajmljivanja bicikala, mogućnost uslužnog interneta.

Naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vaš boravak u Vili Mica učini što prijatnijim. Banja Vrujci smestaj broj jedan.

Sadržaj smeštajnih jedinica:

Televizor

Frižider

Zasebno kupatilo

Bežični internet

Video nadzor

Obezbeđen parking